Posao od kuce

 dominicmrežni marketingID broj

Ovo su smernice za registraciju u mrežnom marketingu i kataloškoj prodaji proizvoda

na sajtu dominic.rs

Ostavite komentar

Najcesca pitanja

Koja su najcesca pitanja o digitalnom marketingu, obuci, radu?

Reklamiranje i rad u ovoj sferi jeste prvo sto sve interesuje, zato odgovore pronadjite na ovim stranicama istrazivanjem tj. Potragom za odgovorima. Nije uvek bas sve crno-belo, niti svako zasto ima svoje zato iliti eto tako.

Potrebno je mnogo vise od svega toga, pre svega odluka o promeni svere interesovanja i uverenja. Sta to znaci? Prosto je potrebno resiti da menjate sebe ili bar nadogradite svoje znanje i interesovanje, da budete otvoreni raditi na sebi kako bi utrli put napredku ili promeni na bolje, Odluka koju budete doneli promenice vas iz korena, jer sve je zacarani krug koji vodi pravo u centar zivljenja punim plucima kako znaju da kazu oni uspesni. Zasto ne bi ste bili i Vi jedan od njih? Samo je taj jedan korak koji vas deli od istih. Napravite ga i krenuli ste put promena sebe i zivota. A sta to sutra nosi uvericete se sami iz prvih redova. Vredi verujte!

Prijavi se i Ti!

Vec sam pisala sta za mene znaci obuka u ovoj sveri i na koji mi je nacin promenila zivot na bolje…

Mogu i da ponovim onima koji nisu istrazivaci, postavicu link do Eduka plus prijave za obuku u mnogo cemu pa i digitalnom marketingu.

Link u nastavku- pratite uputstva i na pravom ste mestu

Zelite posao u digitalnom svetu?

Informacije slede …

Znate li ista o mreznom marketingu? Kataloskoj prodaji?

Recicu vam ukratko- zanimljiv posao, profitabilan mada zahtevan, al koji nije…

Upustite se u svet trgovine na novi nacin- iza monitora kompa ili mobilnog telefona, otkrijte sve mogucnosti komunikacije i prezentovanja proizvoda za koje se odlucite . Posetite i moju stranicu o prirodnim proizvodima koji su u ponudi

Mozete nauciti i reklamiranje tj marketing, budite svestrani i napredujte.

a sada o poslu, možete mi se pridružiti…lako…evo ovde i ovde

Prvo je reč rec o multibrend kompaniji u nasoj zemlji, i rade sa prvenstveno domaćim proizvodima iz oblasti kozmetike i dodataka ishrani i zdravlju:

 

 

 

 

 

 

 

Greška: Obrazac za kontakt nije pronađena.

Ostavite komentar